Историята на млада двойка, загинала в Израел след нападението на

...
Историята на млада двойка, загинала в Израел след нападението на
Коментари Харесай

Историята на Итай и Хадар: Намират скривалище за бебетата си, преди да бъдат убити в дома си от "Хамас"

Историята на млада двойка, починала в Израел след нападението на „ Хамас “, трогна света, разпространявайки се посредством обществените медии и уеб сайтове.

Итай и Хадар Бердичевски – и двамата на 30 години, са родители на две дребни деца, с които живее на няколко километра източно от линията Газа. Когато терористите нахлуват в дома им, мъжът и дамата съумяват да скрият своите 10-месечни близнаци. Това споделя в платфромата X израелският дипломат в Колумбия Гали Даган.

Родителите са грубо убити, а бебетата остават сами повече от 12 часа, до момента в който бъдат открити и избавени.

„ Представете си ужаса. Двама изплашени родители вършат всичко по силите си, с цел да спасят децата си, които към този момент са сираци “, разяснява Даган.

Според известия в медиите бебетата по-късно са били открити от силите за сигурност и са отведени при баба им.

Междувременно израелската войска заяви, че е съумяла да си върне контрола над границата. „ Никой не е влизал от през вчерашния ден вечерта, само че все пак не се изключва опцията за влизането на други нападатели в страната. На места като Саад и Кисуфум към момента все още има замяна на огън ", показва неин представител.

„ Сега се концентрираме върху нашата атака в линията Газа. Около 300 000 резервисти са мобилизирани в границите на два дни. Армията нападна цели в линията Газа от въздух и от кораби, а танкове идват на границата ", показва още той.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР