Историята на испанския национал Санти Касорла може да влезе в

...
Историята на испанския национал Санти Касорла може да влезе в
Коментари Харесай

Приказката за Санти Касорла продължава

Историята на испанския национал Санти Касорла може да влезе в книгите за вдъхновяващата мощ на човешкия дух. И най-хубавото е, че приказката за него със завръщането му на терена продължава. Защото ветеранът подписа нов контракт с Виляреал.

Атакуващият полузащитник получи тежка контузия през октомври 2016 година против Лудогорец в Шампионската лига, до момента в който носеше екипа на Арсенал. Тя го извади от терените за съвсем две години, като по едно време лекарите не даваха очаквания даже, че ще може да върви обикновено, а се колебаеха и дали да не му ампутират крайници.

Но след 11 интервенции, хиляди часове рехабилитация и доста непримиримост, той се върна на терена през предишния сезон и направи възторг с "жълтата подводница ". Изигра 41 мача във всички шампионати, в които наниза 7 гола и направи 11 асистенции.

И макар че в края на 2019 година ще навърши 35 години, Касорла получи опцията да изиграе най-малко още един сезон с жълтия екип. А в контракта му има алтернатива и за удължаването му и с още. И поради изявите си заслужи назад място в националния тим на Испания. И това, в случай че не е щастлива приказка...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР