Историята на група затворници, обединени от невероятна случайност, която ще

...
Историята на група затворници, обединени от невероятна случайност, която ще
Коментари Харесай

``В сърцето на машината`` - български затворнически екшън, чиято премиера предстои скоро |

Историята на група пандизчии, обединени от невероятна случайност, която ще се окаже съдбовна за всеки един от тях стои в основата на новият български затворнически филм ``В сърцето на машината``, чийто режисьор е Мартин Макариев („ Вила Роза “, „ Привличане “, „ Диви и Щастливи “).

Сценарият на Борислав Захариев е въодушевен от действителни събития, случили се у нас в края на 70-те години.

Действието на кино лентата се развива в един от цеховете на цех, в който работят пандизчии, наказани за тежки закононарушения. Странно стичане на събитията изправя група от тях против надзорниците им и управлението, като слага на надълбоко, разтърсващо тестване моралните граници на всеки от забърканите, с цел да потвърди, че човечността и вярата могат да се родят на най-неочакваните места. Ролите са поверени на обичани и одобрени артисти като Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Александър Сано, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал. Ключово присъединяване в съвкупността на многопластово построените персонажи взима също и македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов, прочут у нас от сериала „ Преспав “.

Автор на музиката е композиторът Виктор Стоянов, някогашната половинка от дуета " Стоян и Виктор " и някогашен длъжностен заместник-министър на културата.

„ Най-важното за нас е този филм да бъде гледан на огромен екран. Правен е единствено и само за кино, което е и повода да забавим малко премиерата му. Цялостната продукция и работата по „ В Сърцето на Машината “ ни лиши повече от 5 години и желаеме феновете да могат да се насладят на всеки кадър и на всяка нота в него. “, споделя режисьорът Мартин Макариев.

Очаква се новият български филм да се завърти на огромния екран в самото начало на 2022 година.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР