Историята на футболиста на Расинг Сантандер Ману Ернандес определено можеше

...
Историята на футболиста на Расинг Сантандер Ману Ернандес определено можеше
Коментари Харесай

Как Кристиано Роналдо разби мечтите на талант от Реал Мадрид

Историята на футболиста на Расинг Сантандер Ману Ернандес несъмнено можеше да бъде друга, само че времето не беше на негова страна. Грешен тайминг, неверен миг или неверен човек попречиха за реализиране на фантазията на гения на Реал Мадрид.

На 18 години Ернандо прави първа подготовка с първия отбор на Реал. По това време испанският гранд беше надалеч от концепцията, че може да се пребори за купата в шампионата, само че тимът беше в добра кондиция да завоюва Шампионската лига за трети следващ път.

Training | Zidane called on the Castilla stars Manu Hernando, Tejero and Feuillassier as well as the Under-19s goalkeeper Darío. pic.twitter.com/safgWykoCA
— Real Madrid Info (@RMadridInfo) March 15, 2018

Преди да пристигна този миг, една подготовка, в която играчите бяха разграничени на два тима се оказа най-големият призрачен сън за младия футболист. В миг, в който топката беше в краката на Ернандо, неговите фантазии свършиха.

Training!! pic.twitter.com/WwPObtUuKe
— Manu Hernando (@ManuHernando4) March 15, 2018

Целта на задачата беше битка за топката сред двама футболисти. Срещу Ману обаче беше Кристиано Роналдо. Без да се поколебае младокът завоюва единоборството и повали футболната суперзвезда на земята след внезапно влизане в краката му. Когато обаче Роналдо се изправя е извънредно сърдит от решението на Ернандес, който с острото влизане можеше да му аргументи травма.

Ману се извинява и тренировката продължава. Това, което обаче в този миг 18-годишното момче не знаеше, беше че това е неговата последна подготовка с първия тим на Реал Мадрид. Футболистът беше върнат във втория отбор, а през януари даден чартърен на Расинг Сантандер.

MARCA: Manu Hernando will leave Real Madrid Castilla and join Luca Zidane at Racing Santander on loan for the remainder of the 2019/20 season. pic.twitter.com/3KvGbMePiC
— M•A•J (@Ultra_Suristic) January 2, 2020

Неговият всекидневен дебют с Реал Мадрид беше през 2017 година в другарски мач от предсезонната подготовка против Манчестър Юнайтед. Дали той ще направи в миналото формален дебют с Кралския отбор, времето ще покаже. Но, в случай че не го направи той може да каже на всички, че едно остро влизане в краката на неверния човек разруши фантазиите му.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР