Историята на филма е истинска и преживяна, сподели режисьорът Валери

...
Историята на филма е истинска и преживяна, сподели режисьорът Валери
Коментари Харесай

Шекспир като улично куче бе прожектиран премиерно в Русе

Историята на кино лентата е същинска и претърпяна, показа режисьорът Валери Йорданов

Новият филм на артиста и режисьор Валери Йорданов " Шекспир като улично куче " бе прожектиран премиерно в Русе.

След представянето му публиката се срещна с Владислав Симеонов, който влиза в основната роля на Данко, както и с родения и израснал в Русе Васил Илиев, който му партнира. С тях бе и продуцентът Виктор Чучков, също роден в дунавския град.

Своите поздравления към екипа насочи зам.-кметът Димитър Недев, като пожела триумф на продукцията.

" Шекспир като улично куче " споделя историята на 17-годишно момче, притежаващо два огромни гения - актьорските умения и уличния бокс. Момчето обича и може да написа, обожава Шекспир и е " безкомпромисният началник " и " гангстерът " на своята улица. Пред него се изпречват два тежки въпроса: по какъв начин и дали ще продължи по верния път и с кой от " гениите " си може да избави живота на най-близкия си човек.

" Историята в " Шекспир като улично куче " е същинска и претърпяна. Естествено - някои от линиите ѝ съм доизмислил или уголемил, дал съм място на повече " сценарни хватки ", които са потребни за описа и кино лентата, само че в целокупност - историята е действителна и действителна част от моя живот и от този, на мои другари ", споделя Валери Йорданов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР