Историята на европейското обединение ни учи, че то е постижение

...
Историята на европейското обединение ни учи, че то е постижение
Коментари Харесай

Румен Радев и Илияна Йотова почетоха 76 г. от победата над нацизма

Историята на европейското обединяване ни учи, че то е достижение на прозорливите, които го изковаха върху към момента димящите покриви на континента. Това съобщи президентът Румен Радев, който дружно с вицепрезидента Илияна Йотова означават Деня на Европа.

В ранното утро на 9 май двамата сервираха цветя пред Паметника на Незнайния боец в София по случай отбелязването на 76 години от успеха над нацизма, заяви.

" Не би трябвало да забравяме зверствата на нацизма и би трябвало постоянно да помним саможертвата на тези, които изправиха почтено глави в отбрана на човечеството. Днес с вицепрезидента сме тук да отдадем респект на всички починали българи. България има огромен принос в битката против нацизма и най-много да отдадем респект на останалите живи наши ветерани, които и сега не престават да ни демонстрират какво значи себеотдайност и национализъм ", акцентира Румен Радев.

По думите му сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко - по-скъпо от избори, по-скъпо от харчовете за Народно заседание.

" Вече обясних и това е значимо да го кажа още един път. За да имаме избори на 11 юли, би трябвало да изчакаме да пристигна най-малко 11 май, с цел да издам декрет за назначение на служебно държавно управление. Ще направя всичко допустимо по най-бързия метод да имаме служебно държавно управление. Служебното държавно управление има доста дребен времеви мандат - упованията към него са големи, отговорностите са огромни и е въпрос на баланс ", добави Радев.

И още веднъж напомни, че служебният министър-председател ще бъде българин и мъж, което по-думите му към този момент било задоволително да се знае.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР