Историята на едно малко момченце, което живее само с баща

...
Историята на едно малко момченце, което живее само с баща
Коментари Харесай

Покъртителната история на малкия Илиян трогна Фейсбук: Това дете не е наркоман, това дете не обира баби, той иска да яде

Историята на едно малко момченце, което живее единствено с татко си и няма какво да яде, трогна Facebook. Детето не проси, просто чака, до момента в който някой не му купи нещо за ястие. Ето какво написа във Facebook младо момиче, което се натъкнало на Илиян и последователно се сприятелило с него:

" Това е Илиян!!! Мой Приятел с основно П!!!Той стои на паркинга на един от огромните супер маркети и още от надалеч вижда и чака с неспокойствие колата ми. Илиян е дете, както той твърди без майка - била умряла, живее единствено с татко си, само че той е възрастен и не може да работи, живеят от пенсията му. Илиян не е наркоман той е едно положително дете, възпитано приказва на Вие и не желае пари.... желае някои да му вземе нещо за ястие, тъй като му се случва от време на време да не хапне нищо за през целия ден, по негови думи. Той се крие в края на паркинга - изключително от скъпи коли или полиция, тъй като, както ми е разказвал, имало хора, които го унижават наскърбяват и се гаврят с него за жълти стотинки.

Страх го е, не му пука дали имате силикон, мускули, поршета, няма facebook, даже и дреха, която да постави на гърба си. Това дете заслужава почитание, гнус ме в от хората, които му се подиграват, пренебрегват и го карат да се усеща низък. Всеки ден вървя до магазина, с цел да му взема обичаното за ястие, а точно " хот дог ", пържени картофки, един шоколад и една " Кола кола ". Учудващо за мен влезнах в спречкване с шефа на магазина и защитата, които желаеха да го изгонят, само че когато заявих, че в случай че го пипнат, ще ги запаля живи, ме заплашиха с полиция. След като ги уведомих,че не ми дреме и Илиян ще пазари с мен с мойте пари те замълчаха и се съгласиха..

Жалка страна, презрян народ

Това дете не е наркоман това дете не обира баби, той желае да яде желае късмет в живота!!! "

От мненията под обявата излиза наяве, че бащата постоянно пребива детето. Самото момченце е разгласило на профила си във Facebook, на която си личат ясни следи от удари с пестник.

" Аз познавам детенцето и знам къде живее! Найстина майка му умря преди няколко месеца живее с татко си, баба си и двете си сестри.. тяхното състояние е найстина ужасно! Едната му сестра също проси като него из пазара, а дребната му сестричка която е на 5 годинки и несъмнено тежи 10 кг., я гледа бабата... ", написа във Facebook жена от квартала на детето.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР