Историята на един изгубен телефон развълнува хората във фейсбук групата

...
Историята на един изгубен телефон развълнува хората във фейсбук групата
Коментари Харесай

Доброто дело! Цял Пловдив търси изгубения телефон на дете

Историята на един загубен телефон развълнува хората във фейсбук групата " Забелязано в Пловдив ". В поста си Ина Каменова Гатева-Йотова споделя, че дребната й сестра е не запомнила джиесема на спирка " Ленинград ". Детето е на 13 година и родителите му нямат опция да купят нов телефон.

Само за няколко часа обявата е събрала над 70 коментара и съвсем още толкоз споделяния. Освен че хората популяризират историята с вяра телефонът да се откри, мнозина оферират да купят или подарят телефон на момичето, защото фамилията му не може да си го разреши.

Ето и цялата обява на Ина:

Моля, в случай че инцидентно през днешния ден към 5 следобяд е намерил телефон на пейката до спирката на Ленинград, да направи положително и да се свържи с мен. Телефона е с много пукнат екран и принадлежи на сестра ми - на 13г. Нашите нямат опция да ѝ купят различен, въпреки и този да прави 15874 бъга на ден.
Ще сме доста признателни, в случай че някой се отзове.
Бях на спирката 10 мин откакто го е изгубила, само че не го открих и беше изключен, като е допустимо да е паднала батерията или някой да го е изключил.

Пловдивчани, дано помогнем!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР