Историята на един изгубен телефон развълнува хората във фейсбук групата

Историята на един изгубен телефон развълнува хората във фейсбук групата ...

Доброто дело! Цял Пловдив търси изгубения телефон на дете.Историята на един изгубен телефон развълнува хората във фейсбук групата "Забелязано в Пловдив". В поста си Ина Каменова Гатева-Йотова разказва, че малката й сестра е забравила джиесема на спирка "Ленинград". Детето е на 13 г. и родителите му нямат възможност да купят нов телефон.

Само за няколко часа публикацията е събрала над 70 коментара и почти още толкова споделяния. Освен че хората разпространяват историята с надежда телефонът да се намери, мнозина предлагат да купят или подарят телефон на момичето, тъй като семейството му не може да си го позволи.

Ето и цялата публикация на Ина:

Моля, ако случайно днес към 5 следобед е намерил телефон на пейката до спирката на Ленинград, да направи добро и да се свържи с мен. Телефона е с доста пукнат дисплей и принадлежи на сестра ми - на 13г. Нашите нямат възможност да ѝ купят друг, макар и този да прави 15874 бъга дневно.
Ще сме много благодарни, ако някой се отзове.
Бях на спирката 10 мин след като го е изгубила, но не го намерих и беше изключен, като е възможно да е паднала батерията или някой да го е изключил.

Пловдивчани, нека помогнем!

Източник: marica.bg