Историята на 4-месечно момиченце трогна хиляди в социалните мрежи. Детето

...
Историята на 4-месечно момиченце трогна хиляди в социалните мрежи. Детето
Коментари Харесай

Зов за помощ: 4-месечно бебе се нуждае от помощ, оставено е само в болница

Историята на 4-месечно момиченце трогна хиляди в обществените мрежи. Детето е с диагноза хиперинсулинова хипогликемия и за него се грижат в две столични лечебни заведения. За ориста на детето се разбра от пост в обществените мрежи, оповестен от чиновник в една от лечебните заведения.
От него излиза наяве, че на момиченцето се наблюдава по 8 пъти дневно и пръстите на детето са неведнъж набодени. За да не се случва това, се търси донор, който да помогне със датчик, написа още в поста, и се разяснява, че момиченцето е единствено в болничното заведение. Твърди се, че майката е избягала и го е изоставила.
 21 бебета изоставени по време на пандемията у нас 21 бебета изоставени по време на пандемията у нас
21 бебета са оставени в родилния дом от началото на пандемията от ковид през март до края на юли. Това излиза наяве от данните на А...
От районната дирекция за Социално подкрепяне в София обявиха за NOVA, че при тях не е постъпвал сигнал, че за лекуването на детето е необходим въпросният датчик. „ Бебето в никакъв случай не е отглеждано в фамилна среда. То се води с татко незнаен. Майката не го е изоставила, има декларация, че тя желае да се грижи за детето, откакто се излекува или като бъде изписано. От наша страна е изпратено писмо в ДСП-Сливен. Това, което сме получили като отговор, е, че сега фамилията е на работа в Италия ”, изясни Мая Григорова от Регионална дирекция " Социално подкрепяне ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР