Историята на 24-годишния студент Георги е за силата на духа

...
Историята на 24-годишния студент Георги е за силата на духа
Коментари Харесай

Студенти събират пари за рехабилитацията на свой колега, прикован в инвалидна количка

Историята на 24-годишния студент Георги е за силата на духа и вярата, че постоянно има вяра. Момчето е първенец, въпреки и прикрепен в инвалидна количка.

Преди 4 година Георги отпътува с другари в Испания за рождения си ден. След случай в морето остава неподвижен. „ Можех да движа единствено очите си, само че лека-полека вървят нещата, само че за жал в България е малко мъчно “, споделя Георги.

Заради липса на инсталация у нас изходът е рехабилитация във Франция. Казва, че го прави не за себе си, а поради фамилията и приятелите.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Не мога да се предам поради тях. Аз виждам крачка по крачка. След пет години, уповавам се, най-малко да съм по-самостоятелен и към този момент реализиращ се в това, което желая “, показа момчето.

Плътно до него по пътя на фантазията са преподавателите и състудентите му от Нов български университет. Той самият е първенец в компетентност „ 'Реклама “'. Всички дружно провеждат благотворителния търг „ 'Изкуството лекува “ в негова поддръжка. Творбите са част от образованието в ателиетата по стъкло, керамика и снимка на Нов български университет.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Установихме, без това да е издирван резултат, че огромна част от тях носят имена, свързани с вярата и вярата. Това, от което Георги има най-вече потребност е от самия Георги. Той носи в себе си неповторима религия и кураж “, сподели Кристиян Постаджиян, доцент доктор в Нов български университет и декан на Бакалавърския факултет.

„ Сънувам естествения си живот, само че просто на крайници, само че знам че във всеки един сън, знам че е сън “, показва Георги.

Благотворителният търг е на следващия ден в постройката на Нов български университет.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР