Историята на 17-годишна тийнейджърка вдигна на крак полицията в Северозападна

...
Историята на 17-годишна тийнейджърка вдигна на крак полицията в Северозападна
Коментари Харесай

Да избягаш твърде далеч: 17-годишна тийнейджърка вдигна на крак френската полиция

Историята на 17-годишна тийнейджърка подвигна на крайник полицията в Северозападна Франция, предават международни медии.

Момичето от град Рен, чието име не се оповестява, постоянно бягало в локалната гора Белбранш. Този понеделник то излиза с цел да направи обичайния си джогинг. Няколко часа по-късно не се връща у дома, което кара татко ѝ да се обади в полицията.

Междувременно той потегля по стъпките ѝ. В гората мъжът открива телефона на своята щерка и нейния часовник с GPS, по който има следи от кръв.

Полицията съумява да смъкна данните от часовника, съгласно които обиколката на 17-годишното момиче завършва ненадейно в селски регион.

В издирването ѝ се включват към 200 полицейски чиновници, избавителни кучета, водолази и хеликоптер.

Започва следствие за похищение, въпреки и прокуратурата да декларира, че не изключва нито един различен вероятен сюжет.

Същата вечер е арестуван мъж в нетрезво положение по съмнение за присъединяване в отвличането, само че след разпит той е освободен.

Бягство назад към действителността

Късно вечерта във вторник тийнейджърката се появява в крайпътно заведение за хранене на към 10 километра от мястото, където е тичала.

Оказана ѝ е първа здравна помощ, защото по думите на очевидец, е имала следи от кръв по себе си.

Той споделя, че момичето е " избягало от автомобила на похитителя си и намерило леговище " в заведението за хранене, с цел да помоли за помощ. През това време хипотетичният ѝ грабител е избягал.

Неизвестните обаче към момента са доста.

17-годишната французойка твърди, че не може да опише какво се е случило в късния следобяд на ноемврийския понеделник - тя не разпознава похитителите си, не може и да разпознава мястото на своето отвличане.

Местните прокурори обявиха, че следствието продължава.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР