ИСТОРИЯ: За една нация, изградена от имигранти, нарастващата тенденция на

...
ИСТОРИЯ: За една нация, изградена от имигранти, нарастващата тенденция на
Коментари Харесай

Канада се бори с нарастващите заминавания, тъй като разходите растат

ИСТОРИЯ: За една нация, построена от имигранти, възходящата наклонност на хора, напускащи Канада, рискува да подкопае една от подписаните политики на премиера Джъстин Трюдо, която даде непрекъснато престояване на рекордните 2,5 милиона души единствено за осем години.

Трюдо трансформира имиграцията в главното си оръжие за справяне с огромното предизвикателство пред Канада на застаряващото и забавящо се население, а също по този начин спомогна за стимулиране на икономическия напредък. Това докара до най-бързия растеж на популацията на Канада от повече от шест десетилетия тази година, заяви канадската статистическа работа.

Но в този момент последователно се вижда превръщане на тази наклонност, съгласно Института за канадско поданство. Процентът на имигрантите, напускащи Канада, се е повишил с 31% над междинния за страната сред 2017 година и 2019 година, когато са напуснали 67 000 имигранти, съгласно неотдавнашен отчет на Института за канадско поданство (ICC), група за отбрана на имиграцията.

През първите шест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР