История със забравен GSM и селфи в метрото трогна една

...
История със забравен GSM и селфи в метрото трогна една
Коментари Харесай

Добрата новина: Вижте историята на един загубен телефон и едно селфи

История със пропуснат GSM и селфи в метрото трогна една жена в София и десетки консуматори в обществените мрежи.
Вчера Ели Стоименова си не запомнила мобилния телефон на седалка в метростанция "Г.М.Димитров ". Проявила отвеяност, признава самата тя. Когато се усетила, го потърсила и... изненада – GSM-ът й бил предаден на защитата.
"Изобщо не съм очаквала да се откри ", написа младата жена.
Тя избра една от известните групи на София във Фейсбук, с цел да опише историята и най-много, с цел да благодари на тези, които са го върнали.
А те, въпреки и безименни, не са незнайни – момчетата, разкрили и предали телефона на Ели, си създали селфи за привет с GSM-а й.
"Искам това да доближи до момчетата от фотографията. Нямам думи, с които да им благодаря!! ", написа младата жена и добавя: "Върнахте ми вярата в положителното у хората! ".
Ели написа задочно на момчета и че доста се е забавлявала със селфитата им. Разказът на дамата е признат с доста лайкове и одобрителни мнения.
"Адмирации, момчета! Да, има и доста положителни и съзнателни хора към момента из цяла България! ", написа един от потребителите.
"Браво сладурчета, към момента има вяра със такива положителни Българи! ", разяснява друга.
"За положителното би трябвало да се написа повече. Браво, момчета!!! Браво и на Ели, че описа за вас ", написа друга потребителка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР