История, която показва, че човещината все още не се е

...
История, която показва, че човещината все още не се е
Коментари Харесай

Шофьор спря и слезе от колата на Аспаруховия мост, момчетата веднага реагираха

История, която демонстрира, че човещината към момента не се е изпарила от хората, трогна жителите на Варна.

За нея споделя водач, който е претърпял противен миг на Аспаруховия мост.

" Преди към двадесет минути към 00,40ч при започване на Аспарухов мост посока Бургас ми стана тежко в колата, до момента в който карах. Спрях да подишам чист въздух и излязох от колата - стопираха две коли самостоятелни една от друга млади момчета да оказват помощ.

Нямаше потребност, само че се зарадвах това значи, че към момента има вяра. Браво, момчета, благодаря и продължавайте по този начин когато видите човек в потребност - помагайте. ", написа Здравко Павлов.

Хиляди варненци приветстваха дейностите на младежите, които са желали да оказват помощ.

" Прекрасен жест. Дано младото потомство е взело порядките от нашето по-старо, тъй като преди в случай че ти се случи нещо такова, постоянно все някой стопира да помогне. ", показва А. Радкова.

" Само да ви кажа, че сте бил късметлия. Много рядко някой се отзовава по този начин бързо на спряла кола. По-често биха ви освиркали и псували. Но и на мен преди доста години, когато открих колата си с починал батерия, до момента в който търсих помощ от другари, спря едно момче и незабавно ме пита имам ли потребност от помощ, даде ми ток и всичко беше тъкмо за 10 минути. Така че има и положителни хора ", споделя Ивелина. Д.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР