Тори Ланес е осъдена за стрелба по Megan Thee Stallion

...
ИСТОРИЯ: Канадският рапър Тори Ланес е осъден на 10 години
Коментари Харесай

ИСТОРИЯ: Канадският рапър Тори Ланес е осъден на 10 години затвор за това, че е застрелял друга изпълнителка Megan Thee Stallion по време на спор през 2020 г.

Присъдата дойде по време на изслушване във вторник, седем месеца след присъдата му по делото, произнесена от съдия във Върховния съд на Лос Анджелис.

През декември 2022 г. съдия призна Ланез за виновен в носенето на заредено и нерегистрирано огнестрелно оръжие в превозно средство, нападение с полуавтоматичен пистолет и изстрелване на огнестрелно оръжие с груба небрежност.

Ланез беше обвинен, че е застрелял Megan Thee Stallion след холивудско парти на басейна през 2020 г., наранявайки краката й.

Тя каза пред съда по време на процеса, че стрелбата е била предшествана от разгорещен спор, в който двамата били критични към кариерите си.

28-годишният мъж се нуждаеше от операция и беше хоспитализиран четири дни след инцидента.

Тя не присъства на произнасянето на присъдата на Lanez, като каза, че не може да понесе да бъде в същата стая, но написа изявление, което беше прочетено в съда:

„Той не само ме застреля , той се подигра с моята травма… Това е изявление за всички оцелели, че животът им има значение и има нулева толерантност към изтезанията, които придружават насилието. присъдата:

„Този ​​случай, да получиш 10-годишна присъда, е екстремен и наистина е просто още един пример за това, че някой е наказан за статута на знаменитост и някой е използван като - да изпратиш пример и той не е Например, той е човешко същество и мисля, че това е невероятно жалко и това е нещо, което планираме да обжалваме.“

След осъдителната присъда през декември миналата година, окръжният прокурор на Лос Анджелис Джордж Гаскон, чиято служба заведе делото, каза, че жените, особено чернокожите, често се въздържат от докладване на престъпления като нападение и сексуално насилие от страх, че няма да им се повярва.

След присъдата Гаскон добави, че се надява смелостта на Megan Thee Stallion да вдъхнови онези, да се появят подобни обстоятелства.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР