Историкът от MSNBC Майкъл Бешлос призна в понеделник, че коментарът

...
Историкът от MSNBC Майкъл Бешлос призна в понеделник, че коментарът
Коментари Харесай

Историкът от MSNBC признава, че коментарът за „кървавата баня“ на Тръмп е бил за автомобилната индустрия, все още го сравнява с Хитлер

Историкът от MSNBC Майкъл Бешлос призна в понеделник, че коментарът за „ кървавата баня “ на някогашния президент Тръмп по време на неотдавнашна предизборна тирада е упоменат автомобилната промишленост, само че въпреки всичко съпоставя претендента за 2024 година с немския деспот Адолф Хитлер.

По време на понеделническата част на „ Morning Joe “ съ-водещият Мика Бжежински попита Бешлос дали има казус за гласоподавателите, които не се интересуват или просто са задоволително „ неинформирани “, с цел да схванат, че Тръмп употребява думи, които „ очевидно са излезли от страниците “ на фашистите.

Бешлос се съгласи с оценката на Бжежински за това по какъв начин фашизмът и тоталитаризмът могат да стигнат до Съединените щати и направи връзка сред кандидатурата на Тръмп и факторите, довели до Холокоста в нацистка Германия.

Той допусна, че Тръмп прави „ услуга “ на Америка, тъй като не се показва като „ ухилен “ фигура, която се преструва на „ естествен “ претендент и употребява тази фасада, за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР