Историкът и автор на филми Иван Тренев отправи обвинение към

...
Историкът и автор на филми Иван Тренев отправи обвинение към
Коментари Харесай

Обвиниха Максим Генчев в плагиатство

Историкът и създател на филми Иван Тренев насочи обвиняване към Максим Генчев за плагиатство във връзка с заглавието на филм, отдаден на революционера Христо Ботев. " В предаване на 6. Януари. 2022 година актьорът на епизодични функции Максим Генчев стана апаш – измамник на кино заглавие в реалност, само че вживяването му в ролята беше досадно.

Явно е схванал от политическата си интензивност в Народното събрание като народен представител през 2021 година, че да мелеш словца е доходна работа! (бел.ред. Генчев водеше листата на " Изправи се! Мутри вън! " в Кърджали). В кошницата му със словца валяха парички. Така беше и за „ великия “ му филм за Васил Левски. Но го направи свое сходство – гневен Левски и псуващ Левски. А филмовия „ режисьор “ Максим - се изцепи с „ добавка “ към история: Левски отиде и самичък се съобщи на османските управляващи ", написа Иван Тренев в послание до медиите, представен от actualno.com.
Сега е реалност, че Българска Национална Телевизия не може да заличи предаването от 6 януари за функциите на Максим Генчев и е дала обещание даже да пусне от никого и в никакъв случай невиждания филм за Ботев, който актьорът на епизодични функции е сътворил. Ще ли го бъде епизодът или нема да го бъде е във опциите и властта на копродуцента – „ Българска национална телевизия “. За сведение на всички четящи и уважаващи културата и реда в България споделям още един път следното: 1. В изявление на Иван Тренев от май месец 2021 година по Българска национална телевизия се заяви,че следва премиерата на първа част на документален филм „ Ботев оттатък понятното “. В този миг се случва невероятното безчинство над феновете: до момента в който Иван Тренев приказва върви някакъв си филмов откъс на Максим Генчев, а не филмовия откъс на екипа на Иван Тренев. При питане на Бистра Варнева от Българска национална телевизия за фалшификацията, отговорът е: „ Ооо, извинете. Направили сме неточност! “ Извинение на феновете нямаше!

2. Сега сме очевидци на ново интелектуално закононарушение, което заблуждава феновете. Максим Генчев с безспорен непукизъм, безспорна безочливост и липса на просвета прави дефинитивно подправяне на своя филм като го показва още веднъж със заглавието на нашия филм – „ Ботев оттатък понятното. “ За обявеното интелектуално закононарушение е известен генералния шеф на „ Българска национална телевизия “ Емил Кошлуков, известени са и медиите в обществената мрежа Facebook, написа още Тренев. За край Тренев предлага да бъде направен закон за всеобщата просвета в България.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР