Историите завършват с хубав край само в приказките. Уви, в

...
Историите завършват с хубав край само в приказките. Уви, в
Коментари Харесай

Ракът отне 6-годишното ангелче от футболна Англия

Историите приключват с прекрасен край единствено в приказките. Уви, в живота постоянно няма правдивост. 

Малкият футболен почитател Брадли Лоури загуби през днешния ден борбата за живота си. 6-годишното момче, което трогна футболния свят и изключително този на Острова, издъхна от рядко раково заболяване. Брадли беше диагностициран с заболяването още на 18-месечна възраст.

Хлапакът обаче не се предаваше години наред. По Коледа родителите оповестиха, че макар събраните средства ракът не боже да бъде надвит.

Брадли беше ентусиаст на Съндърланд и даже се трансформира в амулет на клуба. Нападателят Джърмейн Дефоу построи специфична връзка с детето. Той излезе с него на “Уембли ” преди началото на дуела на Англия с Литва, когато се завърна в националния на 34-годишна възраст.

Дефоу посети Брадли в последните му дни, когато дребното дете единствено спеше и рядко контактуваше със света. Преди това провежда рождения му ден, постоянно гостуваше на фамилията с останалите звезди на " Черните котки ". 

“Нашето самоуверено момче отиде през днешния ден при ангелите. Той беше нашият супер воин и организира най-тежката борба. Няма думи, които да опишат какъв брой разрушени са сърцата ни ”, написаха родителите на Лоури.

Те получиха съболезнования на всички футболни клубове в Англия, които през годините подариха пари за идеята. Легенди, измежду които Гари Линекер, също показаха своята голяма горест.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР