Историите ги разказва животът! Обаче за някои хора тези истории

...
Историите ги разказва животът! Обаче за някои хора тези истории
Коментари Харесай

От МАГАМА: Поставянето на допълнителна коса ще преобрази живота ти

Историите ги споделя животът! Обаче за някои хора тези истории не са по никакъв начин леки. Ние в салон Магама всекидневно се срещаме с хора, които заради заболяване имат оредяла коса или цели плешиви зони. Сега всички ще кажат “капризи ”, “какво пък толкоз, малко плешиво на темето ”. Когато си от другата страна на човек с преоблем нещата не наподобяват толкоз незначителни. Всички желаеме да сме красиви и да ни възприемат обикновено и външният тип има определящо значение. Ние сме устроени по този начин, харесваме външността, сближаваме се с приятни хора, впечатляваме се от облеклото, аксесоарите, цвета на косата, маникюра.

Какво да създадат хората, които по някаква причина нямат коса?

Има доста способи за слагане даже присаждане на коса. Това не е някаква оригиналност и все пак има толкоз хора, които към момента се опасяват или срамят от хорското мнение.
Не е нужно да робувате на това “какво ще кажат хората ”, а да вземете значимото решение да бъдете себе си и да живеете живота си по този начин както вие желаете.

Мъжете са много докачливи, когато някой спомене, че имат алопеция на главата. В този случай ние предлагаме, слагане на тупе. Лесно е и не изисква огромно лутане при поддръжката. За няколко минути имате косата, която сте желали без никакво терзание дали тупето ще падне или ще се размести. Поставено с лепило или специфични прикрепващи ленти мъжкото тупе може да се носи всекидневно. Стилизирайте както вие предпочитате, на път, на една страна или вдигнато обратно, косата може да одобри мечтаната от вас форма.


 
При дамите разновидностите са няколко за прикриване на алопеция. Може да се сложи цялостна перука или да се комбинира тупе с слагане на снадки за коса. И тук идват разликите.



Перуката може да се стилизира, само че зависи какво е нейното качество и дали косъма го разрешава. В някои случаи косата при перуката не може да се носи вдигната нагоре или зад ушите.
Когато създадем смесен способ от снадки за коса и дамско тупе, това към този момент не съставлява усложнение. Имате безкрайни благоприятни условия за стилизиране на косата. Удълженията и тупето са от естествена коса, която може да навивате или изправяте с преса, както и да оформяте по ваше предпочитание. Така ще имате мечтаната прическа и цвят на косата, които сте желали. Без неспокойствие на скалпа или дискомфорт при всекидневно носене.
 
Всяка дама мечтае за красива, гъста, блестяща и с хубав цвят коса. Не чакайте повече, а се доверете на експертите.
В салон Магама ще откриете безчет благоприятни условия, които са решение за хора с алопеция или цялостна загуба на коса!

Запазете час за консултация на 0898777740. София Дамян Груев 46

Перуки, тупета и артикули грижа за косата може да намерите и във физическите ни магазини:

София Патриарх Евтимий 51 0898778137
София  Солунска 23 0898770058

Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР