Историческите горски пожари, опустошаващи Texas Panhandle, не унищожават само домове.

...
Историческите горски пожари, опустошаващи Texas Panhandle, не унищожават само домове.
Коментари Харесай

Горските пожари в Texas Panhandle оставят „мъртви животни навсякъде“, тъй като земеделският комисар прогнозира 10 000 мъртви добитък

Историческите горски пожари, опустошаващи Texas Panhandle, не унищожават единствено домове. Длъжностни лица споделят, че пожарите опустошават селскостопанската общественост – жизненоважен съставен елемент на щата – и оставят „ мъртви животни на всички места “, до момента в който фермите и фермите понасят големи загуби.

Репутаторът от Тексас Рони Джаксън от 13-ти окръг на щата сподели във видео актуализация в сряда, че откакто видя въздействието на пожарите от хеликоптер в няколко окръга, „ вредите са доста по-лоши от това, което се оповестява. "

От сряда най-известният от дейните пожари, Smokehouse Creek Fire, се сля с различен пожар и в този момент е най-големият горски пожар в историята на щата и се счита, че е вторият максимален горски пожар в историята на Съединени американски щати. Досега е изгорил близо 1,1 милиона акра, а метеорологичните условия през идващите дни може да оказват помощ за още повече раздухване на пламъците.

стотици постройки изгорени до основи – къщи, хамбари “, сподели Джаксън във видеото, оповестено в обществените медии. „ И...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР