Исторически момент предстои за Българската православна църква на 30-и юни.

...
Исторически момент предстои за Българската православна църква на 30-и юни.
Коментари Харесай

„Новият патриарх“ по NOVA

Исторически миг следва за Българската православна черква на 30-и юни. Тази неделя Светият синод ще избере новия български патриарх измежду тримата претенденти за престола – врачанският митрополит Григорий, видинският митрополит Даниил и ловчанския митрополит Гавриил. В същия ден NOVA ще наблюдава събитията от Патриаршеския изборен църковен събор с удължено издание на „ Събуди се “ и изключителния формат „ Новият патриарх “.
 Марина Цекова
Истории за религия и чудеса предстоят в съботно-неделния утринен блок „ Събуди се “ , който по изключение ще продължи до обедната емисия вести. Водещата Марина Цекова ще се срещне с хората, които познават най-добре тримата претенденти. Защо вярата, вярата и любовта са толкоз значими – диалог с психолога Ани Владимирова. И още – мъдри мисли в сложни времена в рубриката на Мариян Станков – Мон Дьо.
 Даниела Тренчева
В 13.00 ч. стартира специфичното студио на NOVA „ Новият патриарх “ . Негов водещ ще бъде Даниела Тренчева, която ще се срещне с авторитетни събеседници, измежду които философът и публицист Тони Николов и доцент Веселина Вачкова – културолог и историк. Извънредният следобеден формат ще покаже на феновете най-интересното от оповестяването на новия първосветител на Българската православна черква, литийното шествие от Синода, както и интронизацията на новия патриарх на България.
 Благой Цицелков
През целия ден изнесен водещ ще бъде журналистът на NOVA Благой Цицелков, който ще направи феновете съпричастни със протичащото се в деня на избора на нов нравствен лидер на България.

Не пропускайте програмата на NOVA в деня на избора на нов патриарх на България!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР