Исторически ден. Успяхме да върнем европейското поведение на Левски на

...
Исторически ден. Успяхме да върнем европейското поведение на Левски на
Коментари Харесай

Стоилов: Исторически ден, върнахме европейското поведение на Левски

" Исторически ден. Успяхме да върнем европейското държание на Левски на терена като игра и жанр. Поздравявам всички левскари. В днешния мач считам, че играчите повече мислиха да продължим, в сравнение с да търсим успеха напълно ", съобщи треньорът на Левски Станимир Стоилов, откакто " сините " отстраниха гръцкия ПАОК във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите.

Българският отбор направи тъждество 1:1 при гостуването си на стадион " Тумба " в Солун и по този начин победи именития си противник с общ резултат 3:1. " В този мач ПАОК имаше самодейността. Искахме да ги притиснем, само че очевидно напрежението ни принуди. Нямахме никакви проблеми във фаза отбрана. Голът им беше малко благополучен, нашият също. Като погледнем двата мача елиминацията е заслужена. Малко съгласно мен подцениха. Вярваха, че доста елементарно се връщат два гола. Това са проблеми, които те ще си вземат решение. ПАОК са прелестен тим с превъзходен треньор ", сподели Стоилов след дуела.

" Щастлив съм за клуба почитателите и играчите. Изживяхме доста последните 10 месеца. Откъм футбол върнахме вярата. Аз съм реалист, тъй като знам, че в идващия кръг, който и да е съперникът, ще би трябвало да нападаме, а там към момента имаме проблеми. Дайте да се порадваме първо на елиминацията на ПАОК. Очаквам съществени проблеми с всички тимове, които са под равнището на ПАОК. Не би трябвало да позволяваме грешките, които направиха гърците ", добави той.

" Калява се този тим с всеки изминат ден. Трупа футболна убеденост. Атмосферата беше прелестна и тук. Не стопираха почитателите да поддържат. Това е нещо, което всеки клуб мечтае, ние също имаме такава атмосфера. До края на август би трябвало да мислим напълно за евротурнирите ", приключи Стоилов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР