Историческата дата 9 септември 1944 г. скара депутатите в Народното

...
Историческата дата 9 септември 1944 г. скара депутатите в Народното
Коментари Харесай

Историческата дата 9 септември скара депутатите, ДБ напусна залата

Историческата дата 9 септември 1944 година скара депутатите в Народното събрание и представителите на „ Демократична България “ (ДБ)напуснаха залата.

Повод за експлоадиране на абсурда провокира бе изявлението на Атанас Атанасов, който прочете декларация от името на Демократична България от парламентарната естрада.

За да има помиряване, би трябвало да има смирение , сподели Атанасов. Той напомни за принудително завладяване на централната и локалната власт в България, проведено от опозиционната политическа коалиция на Отечествения фронт и осъществено през нощта на 8 против 9 септември 1944 година

" Да напомня на народните представители и цялата българска общност, че през днешния ден е 9 септември. На тази дата през 1944 година е осъществен типичен държавен прелом с присъединяване на непозната армия. Българската страна е окупирана от Червената войска и под въздействието проведено и логистично обезпечено от тази непозната войска в България е осъществен прелом, който след това дава опция да бъде открит комунистически режим, който 45 години разделя българската нация. Искам без да звучи патетично, само че би трябвало да бъдат припомнени избрани условия, тъй като е значимо да има памет за това, което се е случило ", съобщи Атанасов.

Последва остра реакция от страна на Българска социалистическа партия. Александър Симов отвърна, че 9 септември е празник за доста хора, както и за родителите на депутатите от " Демократична България ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР