Историческа беше наречена победата на Барселона над Майорка с 1:0

...
Историческа беше наречена победата на Барселона над Майорка с 1:0
Коментари Харесай

"Барселона" взе "историческа" победа в първия си мач през 2022 г.

Историческа беше наречена успеха на " Барселона " над " Майорка " с 1:0 от треньора на каталунците Шави Ернандес. В неделя вечер отборът му срещна огромни компликации, само че въпреки всичко завоюва трите точки с гол на Люк Де Йонг с глава в 44-ата минута.

За централния нападател това беше едвам второ попадение с екипа на " Барселона ".

Победата разреши на каталунците да се изкачат до петото място в таблицата с 31 точки, на една зад първенеца " Атлетико " (Мадрид) и на две зад третия " Бетис ". " Барселона " няма загуба в четири следващи мача.

Още преди срещата Шави се оплака от неналичието на 17 играчи, измежду които Гави, Жорди Алба, Дани Алвеш, Усман Дембеле и Коутиньо поради COVID-19. Друг пък бяха с травми.

" Това са златни три точки. Това е победа за тим, който игра като семейство. Казах, че мачът би трябвало да се отсрочи, тъй като виждах какви компликации имаме. Затова в този момент съм доста горделив с тима ", разяснява треньорът след срещата.

" Победата ни приближава до първата ни цел - място в Шампионската лига. Имахме 17 отсъстващи играчи по разнообразни аргументи - по тази причина тази победа е историческа ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР