iStock Белгия премахва от днес, 21 юни 2021 г., ограниченията, свързани

...
iStock
Белгия премахва от днес, 21 юни 2021 г., ограниченията, свързани
Коментари Харесай

Белгия премахна ковид ограниченията за влизащите в страната българи

 iStock Белгия отстранява от през днешния ден, 21 юни 2021 година, рестриктивните мерки, свързани с пандемията от ковид, за влизащите в страната български жители, оповестяват от Министерство на външните работи.

По информация на посолството ни в Брюксел България към този момент попада в листата със страни от " зелена зона “ за пътешестване, който е оповестен на уеб страницата на Федералната работа за външна активност, външна търговия и съдействие за развиване на Белгия.

За идващите от " зелена зона “, включително и от България, отпада задължението за показване на негативен тест, документ за имунизация или за преболедуване на COVID-19 при идване в страната и не се постанова карантина. 

От Министерство на външните работи обръщат внимание, че остава в действие условието за попълване на Формуляр за локализация на пасажерите Passenger Locator Form – PLF. 

Всички жители, пътуващи за Белгия със аероплан, транспортен съд, рейс или трен, би трябвало да попълнят и изпратят по електронен път в границите на 48 часа преди пътуването (но не по-рано от 48 ч. преди идването си в Белгия).
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР