Истинското лице на Джино Бианкалана лъсна! Най-после хората започнаха да

...
Истинското лице на Джино Бианкалана лъсна! Най-после хората започнаха да
Коментари Харесай

Показа истинското си лице! Джино: Бедняците са гадни, ще ги затрия. Не заслужават да съществуват

Истинското лице на Джино Бианкалана лъсна! Най-после хората започнаха да виждат кой в действителност е той. А точно – нахален, високомерен, мощно простодушен и изцяло лекомислен мъж.
Повод за всичко това даде абсурдът на брадъра с фолклорната певица Ива Атанасова, която се занимава и с образуване на събития. След като провела детско празненство в ресторанта му, Джино отказал да й заплати полагаемите й се пари.
Ива се била схванала с майка му да получи 500 лева След празненството обаче й предложила да вземе единствено 150 лева, в случай че била напълнила 3 маси с деца, всяка от които консумирала за към 600 лева
Атанасова си потъсила правата и тогава пристигнал Джино, който се води притежател на ресторанта в „ Драгалевци ”. Той изюбухнал против нея и почнал да я наскърбява с какви ли не неприятни думи. Двойният първенец на „ Биг Брадър ” й споделил в лицето, че е „ гадна беднячка ”, която ще затрие. Освен това я нарекъл още „ мърша – гадна, гнусна ”, к.рв. “, „ парцал ” и „ мръсотия ”.
„ В потрес съм от държанието на този човек. С него бяхме съученици от 1 до 4 клас, няма и помен от това, което беше. Повече в никакъв случай няма да му проговоря ”, вайка се Ива.
Думите на Джино обаче разкриват същинската му същина. Очевидно е, че за него да си безпаричен е недостатък и такива хора го отвращават.
Самият той обаче не е доста добре финансово. Откакто татко му умря, със фамилния им бизнес в Съединени американски щати се свърши. Затова Джино и майка му отвориха ресторант в София, само че той не вървял по проект, брадърът очаквал да стане милионер от него, но нищо сходно.
В персонален проект животът на Бианкалана също не е благополучен и това в допълнение го изнервяло. Събра се с майката на детето си, само че свадите посред им продължавали. Освен това Джино бил унищожен и от неприятните новини от болничното заведение. Лекарите му споделили, че ще би трябвало да върви с бастун до края на живота си.
Източник: Уикенд
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР