Истинско сметище се е заформило в централен район на Варна.

...
Истинско сметище се е заформило в централен район на Варна.
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 29 август

Истинско бунище се е заформило в централен регион на Варна. Купчината отпадъци от разнообразни материали, които най-вероятно недобросъвестни жители са изхвърлили след жилищни ремонтни действия, се простира на сериозна повърхност и основава в допълнение отблъскваща визия на така и така неугледното пространство сред улиците „ Цариброд “, „ Цар Симеон “ и „ Д-р Людвик Заменхоф “.

По тротоарите на някои централни улици във Варна към този момент могат да се виждат нови тротоарни кошчета. Те са в черен цвят и с изчистен дизайн. Отпред с огромни букви е изписано името на компанията, която се грижи за сметопочистването в града.

Движението по Аспаруховия мост няма да бъде лимитирано при провеждането на симулация на тежко ПТП сред рейс с пасажери и цистерна с гориво на 31 август. Това увериха от Областна администрация, която е уредник на събитието.

Катерът „ Пилот 2 “ е най-новото допълнение към външната експозиция на Военноморския музей във Варна. В момента тече работа по подготовката му за визити. Това оповестиха от културната институция.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР