Истинско предизвикателство може да бъде борбата с разширените пори и

...
Истинско предизвикателство може да бъде борбата с разширените пори и
Коментари Харесай

Премахнете разширените пори с тези маски!

Истинско предизвикателство може да бъде битката с разширените пори и черните точки. Почистване и мазане със скъпи препарати, самообладание, диети - може би сме пробвали съвсем всичко под небето.

Но съвсем. Ние ще ви предложим няколко домашни предписания за маски за лице, които ще се преборят с разширените ви пори за негативно време.

Маска 1

2 белтъка 

няколко капки лимон

Приготвяне:

Добавете малко от лимоновия сок към разрушените белтъци и разбъркайте усърдно, до момента в който се получи гъста паста. Намажете лицето си с нея и я оставете за към 20тина минути, а след това измийте лицето.



Маска 2 

2 домата 

няколко капки лимон

Приготвяне:

Доматите би трябвало да се смелят (с блендер или пасатор), а към това да добавите лимоновия сок. Получената примес нанесете върху лицето си, а след това измийте. 

Благодарение на киселините лицето ще бъде почистено от мазнините, а порите ще бъдат стегнати.

Маска 3

1 ч.л. розова вода

1 краставица

няколко капки лимон

Приготвяне:

В блендер (или пасатор) смелете обелената краставица и към нея прибавете и другите съставки и разбъркайте. Сместа би трябвало да се постави върху забрадка, а нея да наложите върху лицето си за 15-20 минути. След като я махнете, измийте лицето с топла вода. Маската ще почисти, стегне и остави кожата нежна и блестяща.

Маска 4
 Техника за масаж против бръчки вкъщи Техника за масаж против бръчки вкъщи
Масажът на лицето, който се прави систематично, оказва помощ за изглаждане на кожата на лицето, предотвратява образуването на бръчки и нам...

2 с.л. сок от ананас

няколко капки лимон

Приготвяне:

След като смесите съставките, накиснете в тях парче плат и него наложете върху лицето си. След 10 минути го измийте.


 Кой да допусна, че ще се случи това, в случай че всеки ден мажем лицето с лимонен сок Кой да допусна, че ще се случи това, в случай че всеки ден мажем лицето с лимонен сок
Знаете, че кожата реагира както на храните и външните въздействия, по този начин и на напрежението, който дълго време държим в себе си. Това може да преди...

Маска 5

1 ч.л. лимонен сок

5 бадема

Приготвяне:

Накиснете във вода бадемите за една нощ, а на другия ден ги смелете на каша и към тях прибавете лимона. Нанесете получената примес върху лицето си за 20-25 минути и по-късно измийте.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР