Истинско ликуване на малко момиче, което получи като подарък за

...
Истинско ликуване на малко момиче, което получи като подарък за
Коментари Харесай

Очарователно: Баща подари банан на дъщеричката си за Коледа, реакцията й е изумителна ВИДЕО

Истинско тържествуване на малко момиче, което получи като подарък за Нова година банан, съгря сърцата на потребителите в обществените мрежи.

Бащата на дребната е звезда в YouTube (LGND). Той има 1.1 милиона почитатели в Instagram. В навечерието на празниците той решил да се пошегува със своята дребна щерка Ария, позволявайки ѝ да отвори един от подаръците ѝ за Нова година няколко дни по-рано.

Видео с щастливия татко

Във време, в което някои дребни девойки биха били разочаровани от това, че не са получили кукли или блестящи панделки аз Нова година, Ария на процедура вика от екстаз, когато вижда жълтия плод.

30-годишният притежател на профила LGND качил видеото във YouTube на 19 декември и по-късно го споделил и в Туитър и Инстаграм, където то досега е гледано над 27 милиона пъти.

Във видеото може да се види, че бащата на Ария и жена му се намират в гостната. Мъжът пита своята дребна щерка, не желае ли тя да отвори един от своите дарове по-рано. След това той избира пакет, по форма напомнящ банан, увит в празнична хартия.

Ария седи на дивана в блага пижамка. Тя е доста разчувствана от това, че са ѝ разрешили да отвори подарък. Но когато момичето отваря подаръка и вижда, че вътре има плод, то подвига ръце нагоре и разгорещено споделя: "Банан! ".



Ария необятно се усмихва и възторжено рита с крачета, държейки в ръце плода.

След това тя дава банана на майка си, молейки я неотложно да ѝ го обели.

Когато родителите питат дребната си щерка, дали тя е щастлива, тя дава отговор: "Да, щастлива съм ".

Оказва се обаче, че това не е първата смешка на LGND. Миналата година той е подарил банан на своя наследник Джъстин.

Потребителите в обществените мрежи обаче не могат да се наситят на ентусиазма на дребното момиченце, намирайки го за инфекциозен.

Една жена написа под видеото: "Тя беше толкоз разчувствана, когато получи банана. Тя е прекомерно блага ".

Друг консуматор е оставил следния коментар: "Всичките ѝ реакции са доста очарователни и красиви, ярки. Може с убеденост да се каже, че тя е доста блага ".

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР