Истинско чудо се случи на брега на Черно море. Делфини

...
Истинско чудо се случи на брега на Черно море. Делфини
Коментари Харесай

Истинско чудо се случи на брега на Черно море...

" Истинско знамение се случи на брега на Черно море. Делфини извадиха икона на Света Богородица и я върнаха на вярващите. Невероятната преживелица се е разиграла тази година на брега в град Сочи, Русия ".

Няма неистина, няма машинация - питайте Мартин Карбовски.

В една различна действителност Карбовски щеше да е член на Съвет за електронни медии, да контролира националните малките екрани и радиостанции, и да избира шефовете на Българска национална телевизия и БНР.

Гроздето на медийната регулация обаче се оказа кисело, а той остана правилен на " втория фронт " - разпространяването на наличие в жанр " Шок, бомба, гръмотевица, знамение нечувано " за аудиторията му във Фейсбук.



Така се появява и " новината " за делфините от Сочи - публикация от 2017 година, претакана по всевъзможни съветски, украински, молдовски, гръцки, а и български уеб сайтове за кликбейт, преди да доближи до профила на Карбовски като събитие с настояща дата.

Оригиналната история от преди пет години е като по учебника на " съветския мир " - православие, мистицизъм и основна роля за деец от съветския спецназ.

Именно в наличието на някогашен полковник от групата " Алфа " дузина делфини оставили икона с облика на Дева Мария на плажа в Сочи, преди " също толкоз умерено да отплават към дълбините ".

" Пръв до светинята се докоснал някогашен боец, който по това време бил на плажа дружно със фамилията си. Той прибрал иконата и незабавно я занесъл в Москва. Там тя ще бъде изложена в една от най-големите църкви на видно място ", се споделя в публикацията на " Втори фронт ", препечатана с отпратка към различен уебсайт с " различни " стандарти на меродавност.

" AMIN ", " Дали е инцидентно???? ", " Господ е с тях! Рептилите ще мрът от мраз! ", гласят част от мненията под обявата на Карбовски, който другояче е извънредно засегнат от намеците за четирихилядниците в българските медии и съпоставя практиката за инспекция на обстоятелствата с " лов на вещици " и фашистка цензура.

Публикацията за делфините си стои и продължава да натрупа реакции и споделяния даже когато читателите на Карбовски подходящо му показват, че е просрочен с към пет години за " сензацията ", до момента преписвана в.

Междувременно случката заживя собствен живот като meme - от морските колажи на Путин, Лукашенко и иконата, до вицовете за концерта на Веско Маринов в Каварна, при който няколко загрижени делфини доплували да избавят хората от публиката.

" Съсипаха я тая икона от вадене, душа не ѝ остана ", " Поради мижав интерес я вадят всяка година ", " Чакаме ги на езерото в Дружба за Йордановден ", " A един делфин донесъл на Карбовски 4000 лева ", гласят част от мненията.

Делфинариумът в Сочи мълчи във връзка последното изказване, а и никой не може да забрани на българската публицистика да " обича Русия гратис ".

Но без значение от коя страна на барикадата стои читателят, надали може да спори с едно наблюдаване - до момента в който някои хора се вълнуват от историческия пробив в галактическите проучвания с телескопа " Джеймс Уеб ", други рециклират партенки.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР