Истинско безумие е от най-високата трибуна в България да се

...
Истинско безумие е от най-високата трибуна в България да се
Коментари Харесай

Бившият министър на здравеопазването: Кацаров е търговец на здраве

Истинско безумство е от най-високата естрада в България да се леят изявления срещу имунизациите против COVID-19. Трудно ми беше да допускам, че народни представители употребяват Народното събрание на страна от Европейски Съюз, с цел да пропагандират антиваксърски небивалици. Жалко! Това написа във фейсбук някогашният здравен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ-СДС проф. Костадин Ангелов. Изказването му бе по отношение на чуването на доктор Стойчо Кацаров в Народното събрание.

Въпреки че самият здравен министър застана в интерес на имунизациите, в пленарната зала се чуха подозрения за сигурността и успеваемостта на имунизациите от някои депутати.
 Проф. Кантарджиев: Ваксинирайте се в този момент, спокойното време свърши Проф. Кантарджиев: Ваксинирайте се в този момент, спокойното време свърши
В България се следи подправено епидемиологично благоденствие във връзка с COVID-19. Това предизвести проф. Тодор Кантарджиев. Сега е момен...



" Ваксинирайте се, хора! Бях първият имунизиран. Имам съпътстващи болести. Нищо ми няма от имунизацията. Не ги слушайте. Науката е техният зложелател. За съдружник употребяват страха ви. Не спестих рецензии и към служебния министър Стойчо Кацаров. Тотален неуспех с имунизационната акция! Широко прокламираната му тактика за ускорение на имунизацията на хората над 60-годишна възраст се сгромоляса ", съобщи още Ангелов.

" Фактите са, че от началото на ръководството на Стойчо Кацаров, поставените дози ваксини на тази възрастова група са с над % по-малко от преди този момент. За сметка на това пък разколеба по-младите да се имунизират. Неотдавна, по време на една експертна полемика, служебният министър сподели, че опазването на здравето е стопанска система и от него би трябвало да се печелят пари. Това ме кара да мисля, че Стойчо Кацаров е нищо повече от един търговец ", сподели още той.

И добави: Търговец на здраве. Единственото хубаво е, че Кацаров си отива от кормилото на българското опазване на здравето.

Още от ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР