Истинско автородео устроил за съучениците си от местното училище 15-годишен

...
Истинско автородео устроил за съучениците си от местното училище 15-годишен
Коментари Харесай

След бас седмокласник устрои автородео за свои съученици

Истинско автородео устроил за съучениците си от локалното учебно заведение 15-годишен седмокласник, който седнал зад кормилото на фамилната кола и я подкарал рисково по улиците на Котел.

Бясно движещият се „ Мерцедес “ бил засечен от патрулен екип на локалното районно управление (на МВР). Според униформените главата на лидера съвсем не се виждала зад кормилото.

След къса гонка по уличките автомобилът бил спрян, а за в купето с изключение на малолетния „ водач “ се оказали още четири негови връстници: две момчета и две девойки от същото главно учебно заведение. При инспекция на документите станало ясно, че регистрационните табели на колата са за напълно друго возило.

По време на диалога с малолетния автоджигит станало ясно, че разходката била поради залог сред него и двете момчета, които не вярвали, че приятелчето им е способно да задигне ключовете на колата и да им устрои авторазходката.

Образувано е досъдебно произвеждане. Продължава работата по изясняване собствеността на колата, а хлапетата са регистрирани в локалната детска педагогическа стая.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР