Истинският залог е смяната на властта, затова трябва на тези

...
Истинският залог е смяната на властта, затова трябва на тези
Коментари Харесай

Иво Христов: Ще работим за равномерно и справедливо разпределение на доходите

Истинският залог е промяната на властта, по тази причина би трябвало на тези избори да победим. За Борисов единствената опасност е да се сътвори нова политическа обстановка като победи единствената опозиционна мощ, която не е била в коалиция с ГЕРБ. Това съобщи в Радомир през днешния ден претендентът за евродепутат от "БСП за България " Иво Христов.

Той се срещна с жители и разиска с тях най-наболелите проблеми. С него в Радомир бяха народните представители от Българска социалистическа партия Станислав Владимиров и Любомир Бонев, регионалният координатор на алените - Валентин Петков. Срещата се състоя в претъпкана зала на Младежкия дом.

„ Само левицата има волята да преразпределя приходите. Навсякъде в Европа има трагична обществена бездна, в България тя граничи с злополука. Затова на 26-ти май гласувайте с бюлетина №18 “, прикани Христов.

Според претендента за евродепутат светът е световен и не може една страна да запази своята обществена система, в случай че не е част от една огромна общественост.



„ Радомир е град, който мощно пострада от прехода през последните 30 година и той е добра илюстрация на общоевропейския проблем. Ще работим за по-равномерно и заслужено систематизиране на приходите и за възвръщане на законността освен в Европа, само че и в България “, добави Христов.

Той изясни механизма на печелене на избори от ГЕРБ и сподели, че в една дребна община общината е най-големият шеф. Хората, които работят в нея са подвластни, както и техните фамилии. Оплаквали се, че ги заплашват и тормозят.

„ Борисов и в този момент обикаля и раздава нашите пари, а правилните му медии изясняват по какъв начин той ги бил дал. Като гледаме телевизия, оставаме с възприятието, че живеем в султанат, в който султанът раздава на правилните си жители “, съобщи Христов.



Според претендента за евродепутат животът в този момент е съсредоточен в регионалните градове. Хората са се отдръпнали от селата, закрити са учебни заведения и лечебни заведения. Той уточни, че това е неприемлива, порочна логичност, която би трябвало да бъде преодоляна.

„ Това може да стане с предварителни парламентарни избори. Трябва да сменим тази власт и първата стъпка е победа на 26-ти май “, безапелационен бе Христов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР