Истинският Вълк от Уолстрийт, Джордан Белфорт, каза, че би поставил

...
Истинският Вълк от Уолстрийт, Джордан Белфорт, каза, че би поставил
Коментари Харесай

Истинският Вълк от Уолстрийт казва, че би поставил президента Байдън в „старчески дом“

Истинският Вълк от Уолстрийт, Джордан Белфорт, сподели, че би сложил Байдън „ в старешки дом “, преди да опише него като „ марионетка “.

Говорейки искрено с Пиърс Морган, световноизвестният банкер от Уолстрийт - който беше изобразен от Леонардо ди Каприо в наградения с Оскар епос - приказва за любовта си към някогашния президент Доналд Тръмп, презрението към президента Джо Байдън, и ненавист към кино лентата Барби. „ Ако е работил за мен? Бих го настанил в старешки дом, с цялото ми почитание “, сподели някогашният борсов брокер.

„ Дори не мисля, че той е президент, той е откъслек. Това е марионетка. Мисля, че всеки знае, че... Неудобно е. Имам другари от цялостен ​​свят и те ми споделят: „ Какво не е наред с вашата страна? “ Все едно това е президентът на Съединените щати? “ добави той, до момента в който се появяваше в предаването Piers Morgan Uncensored на TalkTV.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Белфорт отхвърли, че е бил сериозен към Байдън единствено поради възрастта му, като сподели: „ Майка ми е на 91 и може ръководят инте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР