Истинският ми страх е от мигрантската вълна, че другите няма

...
Истинският ми страх е от мигрантската вълна, че другите няма
Коментари Харесай

Борисов: Благодарение на дипломацията, която водя, българите забравиха какво е мигрантска вълна

Истинският ми боязън е от мигрантската вълна, че другите няма да могат да се оправят. A българите не помниха какво беше! Защото това е въз основата на дипломацията, която повеждам. На персоналните контакти, които имаме, съобщи довечера премиерът Бойко Борисов в изявление за " Панорама " на Българска национална телевизия.
 Борисов: Не се меся за самолетите, само че F-16 е по-добър от всички останали  Бойко Борисов: Черно море е доста прелестна територия за военни дейности
В политически смисъл нямам боязън. Падал съм, нападали са ни. Правили са ни Костинбродски афери, преследвали са ни. Стояли са ми пред къщата, през какво ли не сме минали. Страхът ми е от война. Тази борба и вътрешнополитеческа нужда от зложелател в доста от страните да не избие в тази територия: Черно море и нагоре към Украйна, тъй като просто ще бъдем по този начин наранени, че няма да имаме късмет. Много, доста, доста евентуално. И за това желая тези геостратегически планове да могат да минат през България, тъй като там където има газопроводи, там където има нуклеарни реактори война няма, сподели Борисов.

Очаквайте детайлности.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР