Истинският мъж е ценност и рядкост, за която всяка жена

...
Истинският мъж е ценност и рядкост, за която всяка жена
Коментари Харесай

Ето 5 качества, които истинският мъж притежава

Истинският мъж е полезност и необичайност, за която всяка жена мечтае.
Истинските мъже имат качества, които притеглят и провокират удивление и почитание. Всяка жена би се радвала, в случай че открие подобен сътрудник, с който освен да се гордее и на който да разчита, само че и да знае, че ще се усеща като същинска принцеса.
Кои са качествата, които същинският мъж има?

Той следва фантазиите си
Един същински мъж знае какво желае, по какъв начин да го реализира и преследва задачите си. Мъжете, които имат тези качества са сполучливи в кариерата и персоналния си живот. Умеят да структурират проектите си, тъй че да ги изпълнят. Не се нуждаят от помощ, с цел да съумяват, тъй като знаят по какъв начин да се оправят сами с провокациите в живота.

Той не се опасява да ви каже, че ви обича
Истинският мъж няма терзания да изрази любовта си обществено. Той ще ви каже „ обичам те “ пред други хора и ще се постарае целият свят да знае, че сте дамата на сърцето му.

Той не се тормози да бъде сантиментален
Мъжете, които имат комплекси или са потиснати, неуверени, постоянно имат проблеми с романтиката, тъй като считат, че ги кара да наподобяват слаби. Истинският мъж обаче е убеден в себе си и добре знае, че романтиката не прави мъжа слаб, а в противен случай – кара половинката му да е щастлива и да се усеща обгрижена.

Той не се срами да покаже сълзите и слабостите си
Истинските мъже са мощни, а силата от време на време се показва в това да покажеш уязвимите си страни. Ако той не се срами да покаже слабостите и сълзите си пред вас, това е симптом, че е същински мъж, който съчетава в себе си богата палитра от качества.

Той няма терзания да прави и женска работа
Истинските мъже не се опасяват да се занимават с нещо, което не се счита за мъжка работа. Те одобряват на драго сърце да оказват помощ у дома, да готвят вместо половинката си, да оказват помощ в чистенето. Истинските мъже са наясно с мъжествеността си и не се срамят, нито опасяват да правят женска работа, тъй като знаят, че това не ги прави по-малко мъже.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР