Истинските зелени“ не са в парламента, а тихо и без

...
Истинските зелени“ не са в парламента, а тихо и без
Коментари Харесай

Само Lupa.bg: Софиянец чисти плажа с БМВ за €50 000

Истинските „ зелени “ не са в Народното събрание, а безшумно и без доста звук се грижат за природата отвън прожектора на медии и общество. Такъв е казусът със софиянец, който чисти плажовете на Приморско от боклука – хартии, пластмаси, бутилки и „ посадени “ в пясъка фасове, с поръчково БМВ кабриолет за 50 000 евро, научи извънредно Lupa.bg.



Всяка вечер, напълно тайно, странникът събира в чували хорския отпадък от плажа, които товари в лъскавото кабрио и изхвърля „ реколтата “ в контейнери, рапортува нашият четец Стоян Тодоров, станал несъзнателен свидетел на необичайния жест дружно с почиващи и локални от Приморско.



От признателност „ загрижени “ жители подавали в локалния Министерство на вътрешните работи сектор подправени сигнали против мъжа за владеене на опиати, което обаче не спряло доброволеца.



Засега е ясно, че загриженият за природата екскурзиант е от София и спи на шезлонг пред бунгало в Приморско. Lupa.bg ще опита да осветли кой е запалянкото, разтребващ след плажните вакханалии с кабриолет за 100 хиляди лв..

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР