Истински зрителски бунт се разигра в мрежата по време и

...
Истински зрителски бунт се разигра в мрежата по време и
Коментари Харесай

Мрежата гръмна: Овъртолена в джуки, селската пръчка Мария го играе кралица! Хей, Нова ТВ, закривайте!

Истински зрителски протест се разигра в мрежата по време и след снощното показване на Мария в " Черешката на тортата ". Още от началото на седмицата се говореше, че Мара Отварачката ще посрещне гостите си вкъщи, в първокласния апартамент, в който живее с щерка си и Миро Дзвера.

Е, не би! Марийка даже не си намерения да отвори вратите на жилището като по този начин и не изясни за какво. Ааа, да - изясни. Кухнята й била " декоративна ", каквото и да значи това. Чалгарката се направи на кралица, която въобще не побарва в кухня и не знае една гозба да сготви, щото, видиш ли, се хранела все по изискани заведения за хранене или поръчвала за у дома. То хубаво бе, но нали си родител?! Това дете едно домашно приготвено нещо, с изключение на сандвичи, не е ли видяло...

Как да е, да оставим това встрани. Вместо да сготви сама обаче, Мария се набута в изтънчен столичен ресторант, където сума личен състав почтително й оказа помощ за ястията. Да не приказваме, че фенове разпознаха едно към едно в менюто й за вечерта, менюто на самия ресторант.

" Що не се крие тая простакеса, овъртолена в джуки, а Нова телевизия напряко да закрива! Сега в случай че и началник Манчев й даде успеха, напряко ще изцвилим. Ама като нищо, той си пада по такива шафрантии ", разясняват в нета.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Мария Мара Отварачката Миро Дзвера Марая шеф Манчев Черешката на тортата джуки чалгарка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР