Истински възмутен съм от това, което е направила една частна

...
Истински възмутен съм от това, което е направила една частна
Коментари Харесай

Фирмата, свалила билборда на полицаите, с официална позиция по случая

Истински засегнат съм от това, което е направила една частна компания и са свалили билборда за митинга на служителите на реда. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на днешното държавно съвещание по отношение на протестен билборд на служителите на реда, който се появи в София. Утре ще се видя с тях, само че това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото желаят билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се даде, тъй като не ни пречат, сподели Борисов, съобщи Българска национална телевизия.

" Ние сега ще стартираме да преглеждаме бюджета на Европейски Съюз за идващия интервал и когато пазиме изключително кохезионната политика, желая да знаят какъв брой са заплатите и пенсиите в България. Така, че освен, че не сме в колизия с техния митинг, 55 млн. изплатихме повече на Министерство на вътрешните работи, 100 млн. повече за армията, двойно нарастване на учителските заплати, 15 млн. в допълнение за Българска академия на науките, 10 млн. и постройка за СУ. Това са публични пари и мисля, че с сътрудниците се опитваме да ги слагаме на най-правилните места. Безспорно желаеме да увеличим на всички приходите, само че увеличихме и пенсиите ", уточни Бойко Борисов.

" Вчера имахме КСНС и настояванията на военните са за няколко милиарда - от 3 млрд лева на горе, най-вероятно ще излязат 4-5 милиарда най-после. Председателството е на България нито е мое, нито е на държавното управление. Всички билбордове да се дадат, който каквото неприятно има да каже, там може да го постави и да си каже. Няма да популяризираме България, а всеки, каквото желае да постави. Предоставете им ги, с цел да знаем, че най-много добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме ", разяснява още министър председателят Бойко Борисов.

" Мисля, че бързо се не помни какъв брой милиарди изплатихме за Белене, какъв брой милиарди изплатихме за американските централи, за КТБ. Огромни пари, а тази година, в никакъв случай толкоз пари в бюджетите на министерствата, научните институции, университетите, тъй като в този момент ще пристигна и УНСС с най-малко 1,8 млн. лева искане за новата постройка. Ще им ги предоставим ", сподели Борисов.

От друга страна той разгласи, че през днешния ден в 15.30 часа прокуратурата и Министерство на вътрешните работи ще дадат брифинг за шесторното ликвидиране в Нови Искър. " Днес прокуратурата дружно с Министерство на вътрешните работи в 15.30 часа ще даде, оптимално съм ги помолил, детайлите за шесторното ликвидиране, по цялата технология. От Министерство на вътрешните работи се оправиха прелестно и такива приказки, които се приказват, не им отива на специалистите в кавички, тъй като съвсем всички са служили при мен и към мен, и им знам качествата ", сподели още Борисов.

Бяхме подведени за наличието на билборда на полицейския профсъюз на бул. " Евлоги и Христо Георгиеви” от организация " Аргент”, че става въпрос за събитие. Това разгласи в писмо до медиите Тихомир Младенов, изпълнителен шеф на компанията за външна реклама " Метрополис”.Затова компанията е свалила през вчерашния ден билборда на британски език, с който чиновниците на Министерство на вътрешните работи смятаха да посрещнат евроделегатите, с цел да се оплачат от ниските си вазнаграждения.

" Метрополис груп” АД е комерсиално сдружение с комерсиални цели и в никакъв случай не сме предоставяли медийния канал, с който оперираме, като естрада за сходен вид изяви, написа в известието на компанията.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР