Истински уличен артист ни представят от от Инголщад в лицето

...
Истински уличен артист ни представят от от Инголщад в лицето
Коментари Харесай

Лимитирана версия на Audi RS 3 - Performance edition

Истински „ махленски актьор " ни показват от от Инголщад в лицето на Audi RS 3 performance edition,- новият най-спортен стилен модел от Audi Sport. Заинтересованите почитатели на спортните коли би трябвало да побързат, изданието е лимитирано до единствено 300 бройки.

Разработено за оптималната продуктивност, специфичното издание предлага 299 кВт/407 к.с. мощ и оптималната скорост от 300 км/ч. В допълнение към добре познатите топ технологии, като RS разпределителя на въртящия миг и керамичните спирачки, налице са RS седалки вид " кофа " за усъвършенствана странична опора и доста извънредни дизайнерски детайли.

Колата се предлага във разновидности Sportback и седан, като специфичното издание подсигурява наслаждение от шофирането и страсти на всички места. Това е първото транспортно средство в своя сегмент, което доближава оптималната скорост от 300 км/ч, което е с 10 км/ч повече от общоприетата версия с динамичния пакет RS plus.

Мощността се издава от непогрешимия тон на 5-цилиндровия мотор с присъщата поредност на запалване " 1-2-4-5-3 ". Стандартната RS спортна изпускателна система с модифициран централен ауспух и лъскави черни овални накрайници бръмчи със състезателен, здрав тон. Отрицателен надолнище на колелата, по-твърди напречни носачи, характерна за RS тръбна стабилизираща щанга с по-висока пружина - всички тези ограничения към този момент обезпечават висока динамичност на шофиране и непоклатимост в общоприетия RS 3.

Спортното окачване RS с адаптивен надзор на амортисьорите е общоприетоо в изданието RS 3 performance. Използвани са гуми полуслик гуми Pirelli P Zero " Trofeo R " като стандарт - 265/30 на предната ос и 245/35 на задната ос. В допълнение към джантите в дизайна на моторните спортове и спортната изпускателна система RS с черни ауспухови накрайници, пръстените на Audi и значката RS 3 начело и откъм гърба също са черни.

Специфичните лакови покрития за автомобила Инголщат са цветовете с перлен резултат Nogaro blue, arrow grey и Daytona grey, както и Sebring black crystal effect и glacier white metallic. Стандартните Matrix LED фарове със затъмнени капаци и LED задни светлини имат динамичен мигач и се настройват по характерен за RS метод при заключване и отключване. Когато RS 3 Performance Edition се отвори, цифровите дневни светлини, които са завършени от 15 LED сегмента, рисуват „ карирания байрак " от страната на пасажера и „ 3 0-0 " от страната на лидера - въз основа на лимитираното номер и 300 км/ч оптималната скорост. При затваряне надписът " R-S-3 " се появява в пикселното поле под главния фар вместо " 3-0-0 ".

За първи път в RS 3 общоприетоо има седалки вид кофа. Подобно на външните задни седалки, техните центрове имат капитон вид пчелна пита със сини контрастни шевове. Използваният тук материал е микрофибър Dinamica, смесен с перлена напа кожа на страничните панели.

Конкретно в специфичния модел, фоновото изображение в 10,1-инчовия сензорен екран има карбонов тип и демонстрира присъщата поредност на запалване на 2.5 TFSI " 1-2-4-5-3 ". Така нареченият RS екран също интегрира екрани за температурата на охлаждащата течност, двигателното и трансмисионното масло, както и g-силите и налягането в гумите.

В същото време Audi virtual cockpit plus дава информация за данни, свързани с продуктивността, като времена на обиколка, g-сили и ускоряване в секунди от 0 до 100 км/ч, 0 до 200 км/ч, четвърт и осмина миля. Болидът може да бъде поръчан от 75 000 евро като Sportback и от 77 000 евро като седан. Изданието ще бъде доставяно от началото на 2023 година

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР