Истински ужас в Пловдив. Днес бяха открити окървавените трупове на

...
Истински ужас в Пловдив. Днес бяха открити окървавените трупове на
Коментари Харесай

Истински УЖАС: Откриха трупове на мъж и жена, а детето им на 8 месеца плакало до тях цяла нощ!

Истински смут в Пловдив. Днес бяха открити окървавените трупове на младо семейство. Съсед от кооперацията на починалите смрази всички с нова версия за случилото се в блока на ужасите: "Жената е умъртвила мъжа от ревнивост с нож и по-късно се е самоубила. "

Жилището е на улица Димо Хаджидимов № 8 в бл 11. Стана ясно, че детето, което е плакало цяла нощ и съвсем през целия ден над телата на убитите си родители е едвам на 7-8 месеца.

Първоначалната неофициална версия за случая е ликвидиране и последвало самоубийство поради ревнивост. Смяташе се, че мъжът е наръгал жена си, а след това е решил да постави край и на своя живот, оставяйки дребното дете сираче. На мястото на престъплението и сега са няколко автомобила на полицията, коли за спешна помощ и микробус на престъпна полиция.

Министерство на вътрешните работи публично удостовери, че има открити два натрупа на мъж и на жена в пловдивския квартал "Кючук Париж ", написа Блиц. Органите на реда отхвърлиха да уточнят дали става въпрос в действителност за ликвидиране и последвало самоубийство и с какво е осъществено закононарушението. Униформените дадоха обещание информация по случая да бъде оповестена в утрешния ден.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР