Истински ужас са изживели десетки жители на софийското село Долни

...
Истински ужас са изживели десетки жители на софийското село Долни
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Шофьор на столичен рейс се изгаври с пътниците в най-голямата жега!

Истински смут са изживели десетки поданици на софийското село Долни Пасарел, научи БЛИЦ.

За случката описа пред медията ни една от пострадалите. "В четвъртък, на 27 юни, рейс номер 3, чиято начална спирка е "Гео Милев ", а последна Пасарел, потегля в 13:25, само че очевидно минава през различен маршрут и оставя десетки хора да чакат по спирките в най-голямата горещина ", споделя дамата.

По нейните думи по някакви странни условия транспортното средство идва в селото тъкмо по разписание, само че единствено с двама пасажери. Това най-вероятно значи, че рейсът е пропуснал по-голяма част от спирките, през които би трябвало да премине и е спрял е някъде, с цел да не дойде по-рано в крайната дестинация.

"Пътниците звъняха на диспечър, като безумният отговор беше, че има подобен рейс и той се движи по разписание. На електронните табла по спирките нямаше индикация дали транспортното средство е в придвижване и до какъв брой минути ще дойде. Всички трябваше да чакаме още час и половина до идващия рейс, само че успяхме да засечем този, който по този начин и не се появи. Той беше с бял номер 2071 и регистрационен Сухопътни войски 05 21. Това безсрамие се случва за повторно, само че с изключение на с вашата медия ние ще се свържем с способените органи и няма да оставим нещата по този начин ", закани се ядосаната дама ".

По това времена деня са се прибирали и доста възпитаници, които също са останали да чакат като паяци по спирките.

На [email protected] БЛИЦ чака вести, фотоси и видео от своите читатели в цяла България и по света

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР