Истински ужас преживял мъж, спипал в крачка крадец в колата

...
Истински ужас преживял мъж, спипал в крачка крадец в колата
Коментари Харесай

Паника! Крадец нападна мъж със собствения му нож

Истински смут претърпял мъж, спипал в крачка апаш в колата си. Той е бил атакуван със личния си нож при опит да спре нарушителя, научи BulNews.bg.
Всичко се разиграло към 21.30 часа нощес. Семейство мъж и жена се прибирали вкъщи си в комплекс „ Гео Милев “ във Видин. Пред блока, в който живеели, те били паркирали автомобила си „ Форд Галакси “. Съпрузите останали сюрпризирани, че видели в колата чужд мъж. Собственикът се опитал да го улови, а в същото време натрапникът хукнал да бяга. За да се измъкне от хватката на мъжа, той сграбчил ножа му, който държал в колата си, и почнал да го размахва.
В това време хора, живеещи в блока, видели какво се случва и се стекли на помощ на съседите си. С общи старания трима мъже задържали бандита и извикали полиция. Ченгетата, които се отзовали на сигнала, снели самоличността на нападателя. Това бил Ц.К. на 36 години, който е остарял познайник на полицията с дебело престъпно досие и към този момент е осъждан за други закононарушения. Той проникнал в автомобила да краде и бил разпилял голям брой движимости край колата, когато за неприятен негов шанс бил хванат на мястото на престъплението от стопаните.
Ц.К. е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа, работата по случая продължава, формирано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР