Истински скандал е на път да избухне във Висшата лига

...
Истински скандал е на път да избухне във Висшата лига
Коментари Харесай

Заформя се скандал с коледната програма на Висшата лига

Истински скандал е на път да избухне във Висшата лига поради празничната стратегия на шампионата към Коледа. Това стана ясно през днешния ден, откакто разнообразни медии в Англия разпространиха информацията, че една от малките екрани, предаваща Премирършип има намерение да направи съществени разбърквания и един от дуелите да се играе точно на Бъдни вечер. Може би отзвукът нямаше да бъде толкоз сериозен, в случай че не ставаше дума за дербито сред Арсенал и Ливърпул, което би трябвало да се играе на „ Емиратс “.

Според неофициалните информации, от Sky Sports обмислят да насрочат срещата за 24 декември от 16 часа локално време.

Това обаче би било извънредно неприятно изключително за гостуващия отбор и почитателите на „ алените “, които на процедура няма да могат да честват със фамилиите си.

Все още информацията не е публична, само че към този момент се усеща надигащото се неодобрение в Англия. Ако обаче от Sky в действителност са решили сходен вид, митингите и реакциите от страна на почитателите надали биха повлияли на желанията им.

Двете най-големи малките екрани на Острова, които предават мачовете Sky и BT и ще платят 71% от зашеметяващата сума от 8,3 милиарда за телевизионни в идващите три години, на процедура могат да трансформират и да въздействат на решенията и правенето на програмата от страна на Висшата лига.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР