Истински ще ме зарадвате, ако спечелите втория тур на изборите.

...
Истински ще ме зарадвате, ако спечелите втория тур на изборите.
Коментари Харесай

Борисов в Самоков: Истински ще ме зарадвате, ако спечелите втория тур на изборите!

Истински ще ме зарадвате, в случай че спечелите втория тур на изборите. Така се обърна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов към хората в Самоков, където отиде, за да подкрепи претендента за кмет Ангел Джоргов.

Събитието бе намерено от някогашния вътрешен министър Младен Маринов, а говорещите след него деятели на ГЕРБ акцентираха, че с избора на Ангел Джоргов Самоков ще стартира нов стадий от своето развиване.

" Излизаме и побеждаваме ", акцентираха ораторите.

На трибуната излезе Ангел Джоргов и съобщи: " Искам да ви благодаря за това, което направихте предходната неделя... Аз и сътрудниците направихме една доста добра, извънредно положителна акция. И макар че е по-лесно, когато си отвън общината и властта, да търсиш недостатъци и да приказваш против сътрудници и противници, ние нито един път не си позволихме това нещо. От ден първи с нашата стратегия, с проблемите и решенията им, ние достигнахме до хората. И те видяха, че това, което предлагаме, е вярното за община Самоков ".

" Нека всички излезем в неделя, да гласуваме, а в понеделник да запретнем ръкави и да стартираме работа ", прикани Джоргов.

На трибуната бе поканен Тома Биков: " Един от последните въпроси тези месеци беше - ще го има ли ГЕРБ. И доста хора започнаха да смесват мечтаното с действителното. ГЕРБ освен че ще го има, само че ще бъде и първа политическа мощ. И то в дълготраен проект, освен на тези избори ".

" Нашите съперници от ГЕРБ, господин Асен Василев сподели, че " ГЕРБ ще бъде единствено облачна партия ". Затова те не престават да са в облаците. И желая да са тук Кирил Петков и Асен Василев и да видят - че когато приказват за " модела ГЕРБ ", зад ГЕРБ стоят такива хора като вас. И освен ", съобщи той.

" Държавата спря, българските общини стопираха и България остана в нищото ", означи той.

В залата влезе Бойко Борисов, който бе приветстван от мощни овации. " Ти си карай ", обърна се той към Биков.

" През последния месец по традиция бяхме упрекнати отново във всевъзможни работи. И тъй като аз съм народен представител в София, а там балотажът е сред Политическа партия и Българска социалистическа партия, чаках, че ще бъдем помолени за помощ и ще получим някакво опрощение за всичко, което през последните три години се изговори и направи против нас. От понеделник обаче хулите и обидите продължиха. И в този момент последните дни сътрудниците от Политическа партия развяха знамето на евроатлантизма. Но за разлика от тях аз най-малко помня техния " евроатлантизъм ". Въпросът " Чий е Крим? " беше заложен от нашия претендент за президент Анастас Герджиков на сегашния президент. Тогава Радев отговори: " Разбира се, че е съветски ". И все пак те продължаха да скандират и да лепят плакати: " С вас сме, господин президент ". Те избраха да гласоподават за Румен Радев да бъде президент на България, от който в действителност зависи геополитическата ориентировка на страната. Аз обаче споделям, че техният евроатлантизъм е двуличен. Защото през последните години една от главните им действия беше да подкрепят Лукойл. Което докара до нула лв. облага за българските жители и българската страна... Слава Богу, в Самоков мачът е явен: ГЕРБ против Българска социалистическа партия. А в София ще би трябвало да избираме сред един червен претендент и различен червен претендент, правоприемник на Държавна сигурност. Аз нямам доверие на техния евроатлантизъм. Защото когато гласувахме Ф-16 да бъдат закупени, те гласоподаваха срещу. А в този момент внезапно всички станаха " за ". Желая ви триумф! И съм сигурен, че идващия път ще ме посрещне тук кметът на Самоков Ангел Джоргов ", съобщи Тома Биков.

Думата бе дадена на водача на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Мисля, че и Самоков можге да има добър кмет. Мисля, че с вас и Божията помощ може да стане. Знам, че тука се хвърлят големи пари, купуват се гласове. Но самоковци виждат и могат да се оправят. Аз нормално вървя там, където сме постигнали триумфи.

 

 

Очаквайте детайлности

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР