Истински шок изживя млада майка, когато роди сина си с

...
Истински шок изживя млада майка, когато роди сина си с
Коментари Харесай

Родилка легна под ножа за секцио и реши, че е родила извънземно СНИМКИ 18+

Истински потрес изживя млада майка, когато роди сина си с цезарово сечение. Детето се появи на бял свят в амниотичния сак и майката си помислила, че е родила извънземно, оповестява „ Сън “.

Защитната мембрана към дребния Финли Григ трябвало да се спука по време на раждането – така наречен приключване на водите.



Но тя се запазила до момента в който докторите правили секциото. Това провокирало учудване у всички присъстващи, само че най-много у майката Зои Робинсън.

„ След като хирурзите ме отвориха, някой от тях сподели: „ О, Боже мой “, което явно ме паникьоса. След това той ми сподели, че бебето още е в сака. Беше си потрес, в случай че би трябвало да съм почтена “, споделя тя.



„ Погледнах надолу и беше то изглеждаше като малко извънземно бебе, тъй като беше и значителен. Избухнах в сълзи “, признава Зои.



Годеникът ѝ Стюарт Григ снимал удивителния миг с камера. Тежащият 4 кг и 800 грама Финли бил изваден от докторите, които махнали и сака.



„ Те просто го оставиха за няколко минути в сака – очевидно е добре за него. Ние седяхме и го гледахме. Беше необикновено да се види – необичайно, само че ужасно “, споделя 29-годишната Зои.



Финли към този момент е на 10 месеца. Той е роден на 15 октомври 2018 година в болница в Съри, Англия.

Раждането на бебета в амниотичен сак се назовава “en caul” и се има вяра, че тези деца са огромни късметлии. Според моряшкия фолклор, тези бебета не могат да се удавят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР