Истински рок стар живот. Много пъти сме тупали, много пъти

...
Истински рок стар живот. Много пъти сме тупали, много пъти
Коментари Харесай

Хазарта пушил трева 17 г., без да спре, имал тежък проблем с алкохола

„ Истински рок остарял живот. Много пъти сме тупали, доста пъти сме пушили. Аз съм пушил коз 17 години, без да спра – сред 97-а и 2013 година. Употребявал съм доста неща, а през 2012 година осъзнах, че имам тежък проблем с алкохола ”. Това нетипично за един претендент за депутат самопризнание направи Ицо Хазарта от Политическа партия в студиото на Тото от „ Скандау ”.

На 26 септември той даде в детайли изявление, в което разказа прекарванията си в Народното събрание, усещанията си от политиката и новата си ария за „ депутата Христо “.

Кандидатът от Политическа партия описа сърцераздирателна история за водача си Кирил Петков, който като министър председател спял по 4 часа на нощ и тичал непрестанно да взема решение рецесии. Въпреки това неразбиращи хора си разрешавали да му търсят сметка за цените и инфлацията.

„ Той да обикаля и да драска цените ли “, попита реторично Хазарта.

За интервала, в който е депутат Христо Петров не вписа в CV-то си никаква парламентарна интензивност – нито един импортиран законопроект, изменение сред първо и второ четене или някаква форма на парламентарен надзор. Изявите му от най-високата естрада в страната се броят на пръсти и постоянно бяха против политически съперници вместо по тематиките от дневния ред. Неговото място в идващия парламент обаче и по този начин е обезпечено. Хазарта е лидер на листата на Политическа партия в столичния 25 МИР.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР