Истински резил се разиграва в редиците на Продължаваме промяната“ в

...
Истински резил се разиграва в редиците на Продължаваме промяната“ в
Коментари Харесай

Водевил в ПП: Кирил Петков натиска, докато любимата Деница не стане втора в евролистата

Истински срам се разиграва в редиците на „ Продължаваме промяната “ в последните дни. Причината са наближаващите евроизбори и битката кой да бъде подреден в предни позиции. Отлично осведомени източници на споделят, че съпредседателят на Политическа партия държи близки до него хора да заемат по-предни места.

По време на конгреса на „ Промяната “ се заформил скандал с гласуването на листата. При гласоподаване се оказало, че Кирил Петков не е удовлетворен от резултатите. А повода е, че неговата любимка Деница Симеонова. Именно тя разпалено пази Петков от парламентарната естрада при всяка опция и го назова благо „ Просто Киро “. Тъй като резултатът на Симеонов не бил приемлив за Петков, той желал ново и ново прегласуване, с цел да може тя да заеме по-предни позиции. Според новото гласоподаване Даниел Лорер е заел втора позиция, Деница Симеонова се е изкачила от първичната пета позиция до трета в листата, следвана от Настимир Ананиев, който пък е изпаднал от третото място.

Припомняме, че през вчерашния ден от „ Промяната “ са съставили своята листа за евроизборите, само че без сътрудниците им „ Демократична България “ да знаят за нея или най-малкото да е било разисквано. Източници споделят, че от Демократична България са извънредно ядосани и са решили да разместят нещата със 100 бюлетини.

Така съгласно напълно прясното гласоподаване на „ Продължаваме промяната “ се оказва, че първите места са напълно заети от техни фрагменти, а за „ Демократична България “ остават напълно неизбираемите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР