Истински прецедент беляза финала на първия сезон на романтичното риалити

...
Истински прецедент беляза финала на първия сезон на романтичното риалити
Коментари Харесай

След края на ''Един за друг'': Двете двойки победители за отношенията във вилата и плановете

Истински казус беляза финала на първия сезон на сантименталното риалити " Един за различен " - две двойки победиха на финала. Това са Искра и Йордан и Елена и Пламен, които завоюваха суми от над 35 000 лева. 

В последното предизвикателство, носещо името " Четири сезона ", финалистите в продължение на часове бяха подложени на необикновено тежки физически тествания. Партньорите трябваше да останат неразделни, държейки сакове сред 15 и 38 кг. Анселита и Мартин бяха първите отпаднали, а след лекарски обзор стана ясно, че Пламен не може да продължи присъединяване поради контузия в ръката. 

Виж още: Калина и Емил напуснаха ''Един за друг'', само че потвърдиха - един за различен са! Вижте фотоси от сватбата им

Искра и Данчо обаче бяха безапелационни, че най-честно би било двете двойки да си разделят премията и по този начин се стигна до две двойки спечелили. " Това беше най-честно, те даваха всичко от себе си ", съобщи Данчо в студиота на " На Кафе " и показа, че това, че е с обичания човек му е давал най-вече сили. 

Виж още: Соня от Hell's Kitchen смъкна 4 кг. за седмица! Как съумя и защо мечтае след шоуто?

" Финалът беше извънредно сложен и изискващ ", съобщи Пламен и дефинира Искра като най-трезво мислещият човек в обстановката на финала. Не е ставало въпрос за пари, добави още той, а за играта - всеки е желал да завоюва играта. Неговата половинка, Елена, пък съобщи, че даже и да не са спечелили, в случай че са дали добър образец на децата си, са си свършили добре работата. 

Виж още: Гергана след Hell's Kitchen отсече - не съжалява за нищо! Ето какво разкри за свадите с дамите

Искра и Йордан към този момент са решили какво ще създадат със извоюваните пари - ще ги влагат в център за здравословно хранене на деца. Двамата имат и бизнес в Лондон, където по принцип живеят. Е, към този момент ще останат в България, само че и бизнесът елементарно може да се реализира у нас. 

Пламен и Елена пък са решили да влагат парите в образованието на децата си. Впрочем Елена извънредно мъчно се навила да взе участие в предаването, защото гледала много риалити формати и до последно не била уверена, че това ще бъде положително такова. 

Двете двойки споделиха, че поддържат връзка с всички взели участие двойки. Имали своя Фейсбук група, където си пишат и споделят фотоси от всичко, което претърпяват.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР