Истински парадокс! Така накратко може да се опише ситуацията между

...
Истински парадокс! Така накратко може да се опише ситуацията между
Коментари Харесай

Парадокс! Ето огромната къща на Владо Николов, а жена му спи на земята...

Истински абсурд! Така в резюме може да се опише обстановката сред волейболната легенда Владо Николов и брачната половинка му Мая. Причината обаче не е напрежение, в едно от най-популярните спортни фамилии на България, а стартът на "Смени дамата "...

Довечера, тъкмо в 21ч по БТВ ще бъде излъчен първият епизод от новия сезон. В него основни герои са Владо и Мая, а в обществените мрежи към този момент тече яростен спор по тематиката. Коментарите за какво двамата са приели да вземат участие са повече от цветущи. И до момента в който преобладaващото мнение e, че още веднъж става дума за пари, то май истината ще се окаже много по-прозаична. За никого не е загадка, че Владо и продуцента на "Смени дамата " Андрей са повече от близки другари. Спортистът взе присъединяване в един от сезоните на "Фермата ", дипломат е на ДНК (организацията на Андрей) и по този начин нататък...И макар че фамилиите в "Смени дамата " получават възнаграждения за своето присъединяване, едва ли има пари на света, които да накарат Владо Николов да остави жена си да спи на походно легло.

От фрагментите на промото за епизода довечера ясно проличава, че спортистът се шири в много огромна къща на няколко етажа. Видимо домът им е в безценен жилищен комплекс и в това няма нищо изненадващо. Все отново Владо и брачната половинка му имат общо четири деца. По забавното обаче е друго - и то е фамилията, при което ще живее Мая в Бургас. Видимо си проличава, че тяхното жилище към момента е на "полеви условия ". Интересно по какъв начин Мая ще открие "своята формула за фамилно благополучие ", какъвто е слогъна на шоуто, до момента в който спи на земята.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР